Poppenhuizen en miniaturen 't Kleine Loo

Beurs Houten

Beurs Houten
Beurs Houten
Beurs Houten
Beurs Houten
Beurs Houten

Alles Klein Beurs Houten

Agenda Alles Klein

Webwinkel is tijdelijk gesloten.

Inhoudsopgave:

* Komende beurzen
* Terugblik

Komende beurzen

Geen beurs Expo op 28 mei

De per abuis aangekondigde beurs op zondag 28 mei in Expo Houten gaat NIET door. Deze AllesKlein Poppenhuisbeurs is pas 28 januari in 2018. Nog even geduld dus. Maar gelukkig hoef je tot die tijd niet zonder: dit jaar zijn er nog diverse leuke poppenhuisbeurzen, zoals in Rijswijk en Drachten maar ook in Engeland, Duitsland en zelfs Denemarken.

Terugblik

Terugblik Arnhem 4-5 maart

Het eerste weekend van maart was de Dolls House Show in de Grote Kerk in Arnhem. Na een aantal beurzen in het pittoreske Ulft, was het een terugkeer naar de sfeervolle Eusebiuskerk, voor ons vertrouwd terrein. Helaas zijn er nog steeds grondige restauratiewerkzaamheden rondom de kerk, waardoor het tijdelijk wat moeilijker bereikbaar is. Maar de kerk zelf is reuze opgeknapt en de moeite van een bezoek waard. De beurs werd -zeker zaterdag- goed bezocht en erg gezellig. Er was voldoende variatie aan standhouders, van heel luxe handgemaakte miniaturen tot het hoognodige extra rolletje behang. Want ja, er is altijd een nieuw projekt om in te richten en aan te kleden, gelukkig!

Terugblik AllesKlein Winterbeurs

Zondag 29 januari was de zogenaamde winterversie van de AllesKlein Poppenhuisbeurs.
Met nog meer standhouders (meer dan 60) was er voor iedereen wel iets leuks te zien. Zowel bezoekers als standhouders vonden het een sfeervolle, gezellige beurs. Iedereen had er echt zin in, na alle feestdagen, weer lekker rondkijken en inspiratie opdoen voor de hobby. De beurs in hal 1A van Expo in Houten groeit elk jaar nog, zowel in deelnemers als aantal bezoekers. Gratis parkeren en makkelijke bereikbaarheid, gepaard aan goede toegankelijk voor iedereen, met brede tussenpaden én horeca in de zaal zelf. Door de drukte was het soms even wachten bij de broodjes en koffie maar de stands zelf waren goed te bezichtigen. Volgend jaar weer zo’n Winterbeurs.