Poppenhuizen en miniaturen 't Kleine Loo

Beurs Houten

Beurs Houten

Alles Klein Beurs Expo HoutenAgenda Alles Klein

Inhoudsopgave:

* Komende beurzen
* AllesKlein beurs Houten naar WB evenementen
* TerugblikKomende beurzen

28 januari 2024 opening van het beursseizoen in Expo Houten

Deze bekende jaarlijkse eendaagse poppenhuis- en miniaturenbeurs wordt nu georganiseerd door WB evenementen en wordt groter dan ooit. Met ruim 90 standhouders in een ruimere hal is er die zondag genoeg te genieten. Horeca in de zaal en direct ernaast, goed toegankelijk ook voor mindervaliden en gratis parkeren. De beurs is van 10.30 tot 16 uur, de horeca en toiletten zijn vanaf 10 uur bereikbaar. Kaarten zijn online of aan de zaal verkrijgbaar. Een uitgebreide deelnemerslijst en informatie vindt u via wbevenementen.nl en op Facebook. AllesKlein staat hier vlakbij de entree met miniaturen, behang en tegelvellen, restanten hout, toonkamers en hoekjes en nog veel meer. Graag tot ziens!

Wanneer: zondag 28 januari 10.30-16.00 uur
Waar: Expo Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE Houten
Entree: online ticket € 7,- en aan de zaal € 9,-
Info & organisatie: www.wbevenementen.eu

Nieuwe organisatie voor vertrouwde beurs in Expo Houten

Sinds 2023 is organisatie van de vertrouwde eendaagse beurs -jaarlijks eind januari- in handen van WB evenementen, die dat enthousiast oppakte. Deze eendaagse beurs werd voorheen jarenlang door AllesKlein georganiseerd. Vanwege het onderscheid met zijn reeds bestaande tweedaagse beurs van WBevenementen noemt hij deze de Internationale P&M beurs Utrecht (bij Houten). Hoe beide beurzen zich ontwikkelen in de loop van tijd en of het bij een eendaagse beurs blijft, weet ik niet. Wel is nu al duidelijk dat WB veel energie steekt in beide beurzen en zo veel nieuwe standhouders erbij weet te trekken, waardoor het voor de bezoekers nog leuker wordt. AllesKlein hoopt nog jaren met plezier als standhouder aan zijn beurzen deel te nemen

Geen data bekend

Op dit moment is er nog geen datum bekend van de voorjaars-weekendbeurs in de Broodfabriek in Rijswijk. Overige voorjaarsbeurzen zijn o.a. SIMP in Parijs, 1:12 in Duitsland, Kensington in Engeland e.a.

Terugblik

Terugblik op geslaagde eerste beurs van het jaar 2022

Afgelopen zondag 27 maart was eindelijk weer een beurs zonder corona-beperkingen, de eerste in 2022. De laatste AllesKlein P&M beurs was eind januari 2020, daarna verviel de ene na de andere beurs. Maar deze zonnige zondag stonden alle seinen op groen. Iedereen had er echt zo’n zin in, de deelnemers én de bezoekers. We moesten allemaal weer wennen. Voor standhouders was het weer even zoeken “hoe stond alles ook alweer op de tafels” en voor de organisatie was het even opschalen toen er een lange rij bezoekers voor de kassa stond te wachten. Want ook de hulpen moesten er even inkomen. Maar geen onvertogen woord, iedereen was zo positief. De beurszaal was lekker ruim opgezet, met leuke zitjes her en der om even op adem te komen. Want ook dat is weer wennen: zoveel indrukken tegelijk. Voor de standhouders was deze drukte een enorme opsteker, we hebben jullie bezoekers erg gemist. Zoveel leuke gesprekjes en uitwisselen van tips en nieuwtjes. Eén zondag gaf weer energie om weken mee verder te kunnen. Bedankt alle lieve mensen die deze eerste beurs van 2022 weer met & voor elkaar tot zo’n gezellige dag maakten. Graag tot ziens in 2023, dit keer als standhouder. De organisatie ligt nu bij WB evenementen.