Poppenhuizen en miniaturen 't Kleine Loo

Beurs Houten

Beurs Houten


Agenda Alles Klein

Inhoudsopgave:

* Komende beurzen
* Terugblik

Komende beurzen

Poppenhuizen & Poppen in Rijswijk

Half februari al is de halfjaarlijkse Poppenhuizen, Poppen- en Miniaturenbeurs in De Broodfabriek in Rijswijk. Zaterdag 16 febr en zondag 17 februari kunt u daar terecht voor een mix van Poppen- en poppenhuisstands. Er zijn ook enkele workshops tegelijkertijd. Zie voor meer informatie de website van De Broodfabriek. Er is ook een arrangement-ticket met koffie/broodje.

Wanneer: zaterdag 16 februari en zondag 17 februari
Waar: De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk
Entree: online € 6,- of € 7,- aan de kassa. Arrangement €8,75
Organisatie: De Broodfabriek, site www.de-broodfabriek.nl

Dolls House World

Begin maart volgt dan de Dolls House Show in De Grote Kerk in Arnhem op 2 en 3 maart. Vrijdag 1 maart zijn er diverse workshops te volgen, zie voor meer informatie hun website. Ook Alles Klein is op deze beurs aanwezig, naast een keur van o.a. Internationale deelnemers.

Wanneer: zaterdag 2 maart van 11.00 tot 17.00 uur, zondag van 10.00 tot 16.00 uur
Waar: de Eusebiuskerk , Kerkplein 1, 6811 EB Arnhem
Entree: online € 7,- of € 8,- aan de kassa
Organisatie: DHN, site www.dhnshow.com

WB evenementen

WB evenementen organiseert enkele poppenhuisbeurs die onder de hobbyisten geliefd zijn in o.a. Eindhoven, Spijkenisse en Drachten.

Waar/Wanneer: Zondag 10 maart Sporthal de Genderbeemd in Eindhoven
en zondag 7 april in Carlton Oasis Hotel in Spijkenisse
en zaterdag 13 april in het Fries Congrescentrum in Drachten
Informatie en Organisatie: www.wbevenementen.eu

Poppen- en poppenhuisbeurs in Den Bosch

In de Brabanthallen is 23 en 24 maart en Poppen, Beren- en Poppenhuisbeurs. Deze voormalige Poppen- en Berenbeurs heeft inmiddels ook diverse Poppenhuisstands.

Wanneer: zaterdag 23 maart en zondag 24 maart
Waar: Brabanthallen in Den Bosch
Organisatie: niesjewolters, site www.poppenhuisbeurs.com

Terugblik

Terugblik AllesKlein Poppenhuisbeurs 2019

Zondag 27 januari jl. was de gezellige jaarlijkse poppenhuisbeurs van AllesKlein weer in de Expo in Houten. Nu met meer deelnemers dan ooit, is deze beurs nog steeds groeiende. Ook de bezoekers weten deze beurs te waarderen en kwamen in grote getale ondanks het koude weer. Binnen was het warm, gezellig en werd er ook graag gebruik gemaakt van de catering in de zaal.

Toen om 16 uur de beurs ten einde was, namen veel bezoekers dan ook met moeite afscheid. Geen nood: volgend jaar komt er vast weer zo'n gezellige beurs in Houten!

Hieronder een impressie van een voorgaande beurs:

Terugblik Arnhem najaar 2018

Al jaren een unieke beurs qua sfeer met ook internationale deelnemers. Zelf was ik dit jaar niet als standhouder aanwezig i.v.m. werk elders, maar zondag kon ik toch even een paar uur als bezoeker rondlopen. Dat is heel anders dan als deelnemer en ook wel eens leuk om te doen. Deze bijzondere beurs wordt helaas minder goed bezocht dan vroeger, mogelijk door de locatie midden in het centrum? Zelf ben ik nog steeds onder de indruk van het prachtige interieur van de Eusebiuskerk en sta daar graag. Volgende keer begin maart dus graag tot ziens!