Poppenhuizen en miniaturen 't Kleine Loo

Beurs Houten

Beurs Houten

Agenda Alles Klein

Inhoudsopgave:

* WB evenementen
* Beurs Alles Klein 26 januari 2020 in Expo
* Terugblik Allesklein Beurs 2019Komende beurzen

WB evenementen

WB evenementen organiseert enkele poppenhuisbeurzen, ook met mix Poppen en Beren. Deze eendaagse beurzen zijn onder hobbyisten al jaren bekend. Zie de website voor meer informatie.

Waar/Wanneer:
zondag 17 november 10-16 uur in Hotel Carlton Oasis in Spijkenisse
zaterdag 7 december 10-18 uur in het AFAS Stadion in Alkmaar
Entree: € 5 per beurs
Informatie en Organisatie: www.wbevenementen.eu

Alles Klein Beurs 2020

Op zondag 26 januari 2020 is er weer de jaarlijkse AllesKlein Poppenhuisbeurs in de Expo in Houten. Dit jaar betreft het een Jubileumbeurs met extra veel leuke aanbiedingen en kortingen bij veel deelnemers. Meer informatie volgt in januari. Tijdens deze eendaagse beurs kunt u een grote variatie aan stands bezoeken met dit Jubileumjaar weer meer deelnemers. De beurs groeide in korte tijde van ca. 50 naar nu meer dan 65 deelnemers. De reputatie als gezellige Poppenhuis- en Miniaturenbeurs met ruimte en aanbod voor iedereen is na 5 jaar gevestigd. Goed bereikbaar, gratis parkeren.

Wanneer: zondag 26 januari 2020 van 10.30 tot 16.00 uur
Waar: in Expo, hal 1A, Meidoornkade 24 in Houten
Entree: € 5,-

Informatie en Organisatie: www.allesklein.nlTerugblik

Terugblik AllesKlein Poppenhuisbeurs 2019

Zondag 27 januari jl. was de gezellige jaarlijkse poppenhuisbeurs van AllesKlein weer in de Expo in Houten. Nu met meer deelnemers dan ooit, is deze beurs nog steeds groeiende. Ook de bezoekers weten deze beurs te waarderen en kwamen in grote getale ondanks het koude weer. Binnen was het warm, gezellig en werd er ook graag gebruik gemaakt van de catering in de zaal.

Toen om 16 uur de beurs ten einde was, namen veel bezoekers dan ook met moeite afscheid. Geen nood: volgend jaar komt er vast weer zo'n gezellige beurs in Houten!

Hieronder een impressie van een voorgaande beurs: