Poppenhuizen en miniaturen 't Kleine Loo
Beurs Houten

Alles Klein Beurs Expo Houten


Rembrandt Voorhuys

Sijdelcaemer

Nieuws

Inhoudsopgave:

* Eindelijk weer naar de beurs
* AllesKlein nu heel klein
* Bezigheden in coronatijd
* Nieuwe indeling website vanaf eind juli
* Rembrandthuys
* Workshops

Eindelijk weer naar de beurs

Na een lange periode van onzekerheid, zijn er nu weer enkele beursorganisaties begonnen. Inmiddels is op 4-5 september afgetrapt met een geslaagde beurs in het vertrouwde Expo in Houten, vlakbij Utrecht, georganiseerd door WB Evenementen. Eind januari is ook in Expo de jaarlijkse eendaagse AllesKlein P&M beurs. Zie AGENDA voor meer beursinformatie. Graag gauw tot ziens!

Straks weer naar de shows en beurzen?

Tot nader bericht zijn alle evenementen afgelast, ook beurzen als die van AllesKlein. Maar ergens in het nieuwe jaar gaat de wereld weer open, met inachtneming van de contact-regels en hopelijk allemaal gevaccineerd. Zou het niet leuk zijn, om dan de hernieuwde kennismaking te vieren met een show van jullie "corona"-werkstukken? Wanneer de AllesKlein beurs weer mag en verantwoord kan doorgaan, stel ik graag tafels ter beschikking om jullie creatieve uitingen uit afgelopen 'lock down'-periode tentoon te stellen. Hopelijk gauw tot ziens!

AllesKlein nu heel klein

Tot vorig jaar was Alles Klein nog een bedrijfje. Maar door corona en de nodige gezondheids-problemen heb ik besloten het bedrijf te beëindigen. De naam Alles Klein blijft bestaan, maar ik ga nu als particulier verder. Mijn assortiment zal wat meer gaan variëren, minder inkoop en langzamerhand meer eigenmaak. Vanaf september start ik met de inschrijvingen voor de AllesKlein Beurs in januari 2022. En wat graag zie ik jullie binnenkort op de beurs van WB evenementen.

Bezigheden in coronatijd

Helaas, corona is nog altijd niet weg. Daarom zijn alle beurzen onder voorbehoud van maatregelen en zijn contacten voorlopig mondjesmaat. Door dat gezondheidsgedoe heb ik dit jaar ook nauwelijks aandacht besteed aan de website en al helemaal geen workshops gedaan.

Het herstel gaat voorspoedig maar uit respect voor corona blijf ik liever rustig op mezelf, thuis. Zoals de meeste hobbyisten: genoeg te doen. Intussen houd ik me bezig met een leuk museumprojekt wat behoorlijk veel tijd en aandacht opslokt. In november kan ik meer hierover berichten. Dan komt er hopelijk ook weer meer tijd voor ontmoeten en workshops geven.

Nieuwe indeling, website wordt Showroom

De Showroom komt vanaf nu in plaats van de vroegere webwinkel. Een showroom ofwel etalage met wat Alles Klein zoal verkoopt, met name tijdens de beurzen. Geen webwinkel dus, want niet alles is tussen de beurzen door continu op voorraad. Ook ben ik niet iedere dag direct in staat om bestellingen uit te voeren zoals in een moderne showroom wel wordt verwacht. Maar zie je iets van je gading, dan kun je daarover mailen. Helaas heb ik geen winkel meer, en ook geen echte showroom aan huis, maar neem gerust contact op als je vragen hebt: Contact: info@allesklein.nl

Rembrandthuys

Nu het Projekt Rembrandthuys is afgerond, wordt er in de pagina PRIVE PROJEKTEN ruimte gemaakt voor allerlei informatie over dit projekt.
Hier vind je foto's, verhalen en een inhoudsopgave van alle nummers van DHN waarin het Rembrandthuys besproken is alsmede tips voor de bouw. Het huis is in volle glorie te bezichtigen in het Rembrandtsmuseum in Amsterdam.

Bij deze PRIVE pagina vind je ook andere projekten waar ik aan werk(te), zoals Het Kleine Loo.