Poppenhuizen en miniaturen 't Kleine Loo
Beurs Houten

Alles Klein Beurs Expo Houten


Rembrandt Voorhuys

Sijdelcaemer

Nieuws

Inhoudsopgave:

* Jubileum 1999 - 2019
* AllesKlein beurs in EXPO 2020
* Nieuwe indeling website vanaf eind juli
* Rembrandthuys
* Workshops

Jubileum 1999 - 2019

Eind 1999 begon ik ooit met Mini-Maten (nu Alles Klein) en had geen idee waar de reis me naar toe leidde. Wat een leuke momenten heb ik in die jaren meegemaakt: een winkel geopend (en weer gesloten); op beurzen staan en eigen beurzen organiseren, workshops geven. Projekten als Het Kleine Loo en het Rembrandthuys gebouwd. En zoveel leuke mensen ontmoet. Het is in deze hobby altijd verrassend gebleven. Nog steeds is er inspiratie voor nieuwe projekten, nog steeds is er zoveel moois te bewonderen bij mede-hobbyisten. Ik verveel me geen moment!

Alles Klein leeft nog steeds, mede dankzij jullie.

Om het 20-jarig jubileum eind dit jaar te vieren komen er vanaf september elke maand andere aanbiedingen. Bovendien krijgt elke klant bij aankopen bij mijn stand GO4 tijdens de Dolls House Show in Arnhem op 28-29 september een verrassing!

AllesKlein beurs in EXPO 2020

Op zondag 26 januari 2020 is de gezellige Alles Klein Poppenhuisbeurs weer in de Expo in Houten. Dit keer een Jubileumbeurs met extra leuke aanbiedingen waarbij vrijwel alle standhouders meedoen!
Op dit moment zijn de inschrijvingen nog gaande, maar gezien het enthousiasme over voorgaande edities, wordt het weer een volle beurs met veel verschillende standhouders.
Dit keer meer deelnemers dan ooit tevoren. Een lijst van deelnemers volgt eind november.

Heb je zelf interesse in een stand, neem dan contact op (liefst per e-mail). Als jouw aanbod aantrekkelijk is voor bezoekers, ben je van harte welkom.

Want Samen maken we een leuke dag voor onze (mede-)hobbyisten.
Zet de datum maar alvast in je agenda!

Nieuwe indeling, website wordt Showroom

De Showroom komt vanaf nu in plaats van de vroegere webwinkel. Een showroom ofwel etalage met wat Alles Klein zoal verkoopt, met name tijdens de beurzen. Geen webwinkel dus, want niet alles is tussen de beurzen door continu op voorraad. Ook ben ik niet iedere dag direct in staat om bestellingen uit te voeren zoals in een moderne showroom wel wordt verwacht. Maar zie je iets van je gading, dan kun je daarover mailen. Helaas heb ik geen winkel meer, en ook geen echte showroom aan huis, maar neem gerust contact op als je vragen hebt: Contact: info@allesklein.nl

Rembrandthuys

Nu het Projekt Rembrandthuys is afgerond, wordt er in de pagina PRIVE PROJEKTEN ruimte gemaakt voor allerlei informatie over dit projekt.
Hier vind je foto's, verhalen en een inhoudsopgave van alle nummers van DHN waarin het Rembrandthuys besproken is alsmede tips voor de bouw. Het huis is in volle glorie te bezichtigen in het Rembrandtsmuseum in Amsterdam.

Bij deze PRIVE pagina vind je ook andere projekten waar ik aan werk(te), zoals Het Kleine Loo.

Workshops

Alles Klein verzorgt diverse workshops, al vanaf 2 deelnemers. De data kunnen in overleg worden afgesproken. Op de pagina WORKSHOPS komt een overzicht van de mogelijkheden. Omdat het meestal gaat om opbouwen van kamers/huizen, zijn er ook vervolg- of meerdaagse workshops.

Graag tot ziens.