Poppenhuizen en miniaturen 't Kleine Loo
Beurs Houten

Alles Klein Beurs Expo Houten


Rembrandt Voorhuys

Sijdelcaemer

Nieuws

Inhoudsopgave:

* Jubileum 1999 - 2019
* Terugblik AllesKlein beurs in EXPO 2020
* Nieuwe indeling website vanaf eind juli
* Rembrandthuys
* Workshops

Even stapje terug

Doorgaan is een goede eigenschap, maar soms gaat een mens te ver door. Zo ook ik.
Uiteindelijk greep het lijf zelf in en kreeg ik 2x hartinfarct in november en december 2019.
Daardoor heb ik afgelopen periode nauwelijks aandacht kunnen besteden aan mijn website.

Het herstel duurt nog tot de zomer, verwacht ik. Gelukkig ben ik gezegend met vele lieve hobby-genoten waardoor de AllesKlein Poppenhuisbeurs gewoon door kon gaan. En ik verheug me dan ook op straks weer lekker aan eigen hobby-projekten te kunnen werken. Tijdens alle rust krijg ik alweer ideeŽn voor workshops en projekten, maar op dit moment kan ik nog niet overzien wanneer ik er echt daadwerkelijk mee aan de slag kan. Berusten en acceptatie is niet mijn sterkste kant, maar het signaal was duidelijk genoeg, mijn lesje geleerd. Nog even rustig aan dus.

Jubileum 1999 - 2019

Eind 1999 begon ik ooit met Mini-Maten (nu Alles Klein) en had geen idee waar de reis me naar toe leidde. Wat een leuke momenten heb ik in die jaren meegemaakt: een winkel geopend (en weer gesloten); op beurzen staan en eigen beurzen organiseren, workshops geven. Projekten als Het Kleine Loo en het Rembrandthuys gebouwd. En zoveel leuke mensen ontmoet. Het is in deze hobby altijd verrassend gebleven. Nog steeds is er inspiratie voor nieuwe projekten, nog steeds is er zoveel moois te bewonderen bij mede-hobbyisten. Ik verveel me geen moment!

Alles Klein leeft nog steeds, mede dankzij jullie.

Terugblik AllesKlein Jubileumbeurs 2020

Eind januari was de jaarlijkse AllesKlein poppenhuisbeurs in Expo Houten. Dit keer een Jubileumversie, die goed werd bezocht. Het was weer een gezellige drukte, met meer standhouders dan voorgaande versies. Een blijvertje dus. Lees meer bij Agenda.

Nieuwe indeling, website wordt Showroom

De Showroom komt vanaf nu in plaats van de vroegere webwinkel. Een showroom ofwel etalage met wat Alles Klein zoal verkoopt, met name tijdens de beurzen. Geen webwinkel dus, want niet alles is tussen de beurzen door continu op voorraad. Ook ben ik niet iedere dag direct in staat om bestellingen uit te voeren zoals in een moderne showroom wel wordt verwacht. Maar zie je iets van je gading, dan kun je daarover mailen. Helaas heb ik geen winkel meer, en ook geen echte showroom aan huis, maar neem gerust contact op als je vragen hebt: Contact: info@allesklein.nl

Rembrandthuys

Nu het Projekt Rembrandthuys is afgerond, wordt er in de pagina PRIVE PROJEKTEN ruimte gemaakt voor allerlei informatie over dit projekt.
Hier vind je foto's, verhalen en een inhoudsopgave van alle nummers van DHN waarin het Rembrandthuys besproken is alsmede tips voor de bouw. Het huis is in volle glorie te bezichtigen in het Rembrandtsmuseum in Amsterdam.

Bij deze PRIVE pagina vind je ook andere projekten waar ik aan werk(te), zoals Het Kleine Loo.

Workshops

Alles Klein verzorgt diverse workshops, al vanaf 2 deelnemers. De data kunnen in overleg worden afgesproken. Op de pagina WORKSHOPS komt een overzicht van de mogelijkheden. Omdat het meestal gaat om opbouwen van kamers/huizen, zijn er ook vervolg- of meerdaagse workshops.

Graag tot ziens.