Poppenhuizen en miniaturen 't Kleine Loo

Alles Klein Algemene Leveringsvoorwaarden

Het door u bestelde artikel wordt zo spoedig mogelijk na ontvangst van uw betaling door Alles Klein naar u verzonden. Dit is in de meeste gevallen binnen een week, tenzij het artikel uitverkocht of niet in voorraad is.
In alle gevallen ontvangt u een bevestigingsmail van Alles Klein met informatie over leveringstermijn en dergelijke. De verzendkosten zijn voor rekening van de besteller.
Alles Klein zorgt voor verpakking en verzending. De goederen vallen onder eenzelfde garantie als wanneer u deze in de winkel zelf had aangeschaft. U kunt tot 7 dagen na bestelling zonder opgaaf van redenen annuleren en eventueel reeds ontvangen goederen binnen deze termijn retour sturen.
Mocht er iets ondeugdelijk, beschadigd of anderszins niet in orde ontvangen zijn, dan vraag ik u hierover direct contact op te nemen met Alles Klein om in overleg met u e.e.a. op te kunnen lossen.

Procedure

Indien u een bestelling plaatst en de knop VERZENDEN aanklikt, mailt u een automatisch bericht naar Alles Klein.
Alles Klein bevestigt uw bestelling en geeft nadere informatie over verzending en leveringstermijn. Het totaalbedrag voor uw bestellingen inclusief eventuele verzendkosten hoeft u pas over te maken na mijn bevestigingsmail (zie KASSA in de online-winkel).

Leveringsvoorwaarden Poppenhuizen

Bij de prijs zijn inbegrepen het MDF bouwpakket incl. scharnieren/schroeven en alle per huis genoemde elementen, exclusief binnendeuren. Deze zijn in diverse stijlen en prijzen verkrijgbaar, gewone standaardmaat. Levering binnen 10 dagen tot maximaal 6 weken, afhankelijk van type en wel/niet gemonteerd leveren (zie meerprijs montage).

Leveringskosten zijn NIET inbegrepen en afhankelijk van gewicht (per post) of afstand (persoonlijke levering van gemonteerde huizen). Hierover krijgt u nadere informatie bij de bevestiging van uw bestelling.

Procedure Poppenhuizen

Indien u een bestelling van een HUIS plaatst en de knop VERZENDEN aanklikt, mailt u een automatisch bericht naar Alles Klein. U hoeft uw betaling pas over te maken na ontvangst van de bevestiging als u akkoord bent. Want Alles Klein bevestigt uw bestelling en geeft nadere informatie over verzendkosten en leveringstermijn.
Indien u hiermee NIET akkoord gaat, kunt u op dat moment uw bestelling kosteloos annuleren.
Indien U AKKOORD gaat met onze bevestiging, wordt u gevraagd een (aan)betaling over te maken, volgens de informatie in ons bevestigingsbericht.

Garantie

Op het produkt zijn de gebruikelijke garantievoorwaarden voor detailhandel van kracht, oftewel: u hebt recht op onze service. Alles Klein heeft een naam hoog te houden! Mocht een produkt onverhoopt niet volledig of beschadigd zijn, dan zal Alles Klein de nodige stappen ondernemen om in overleg met de klant het produkt hetzij te vervangen hetzij aan te vullen. Een produkt omruilen alleen in originele verpakking en in overleg met Alles Klein.

Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud.

Privacy-statement: uw persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt.


Top

Terug